Uvjeti kupovine

UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja.

Prodavatelj je T.O. UNO, Duga 1, 32100 Vinkovci, Hrvatska, krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

NARUČIVANJE ROBE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Radno vrijeme webshop službe je radnim danom od 8h do 12h te će narudžbe pristigle nakon tog vremena biti obrađene slijedeći radni dan. Sve narudžbe pristigle tijekom vikenda biti će obrađene prvi radni dan. Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s uračunatim PDV-om.

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti elektronskom poštom. U potvrdi narudžbe će biti navedeni proizvodi koji su spremni za isporuku.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina allure-shop.com (T.O.UNO) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: fly@pprfly.com . Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje. Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

POVRAT SREDSTAVA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Da bi Kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji, mora obavijestiti T.O. UNO o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj će Kupac navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Ako Kupac jednostrano raskine ugovor o kupoprodaji, T.O. UNO obvezuje se u roku od 14 dana od primitka izjave o jednostranom raskidu  izvršiti povrat primljene kupoprodajne cijene, a nakon što Kupac izvrši povrat kupljene robe. Kupac je kupljenu robu, u slučaju jednostranog raskida ugovora dužan vratiti T.O. UNO najkasnije u roku od 14 dana od upućivanja izjave o jednostranom raskidu ugovora. Trošak povrata kupljene robe snosi Kupac.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

T.O. UNO se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

INFORMACIJE O TVRTKI:

UNO, obrt za trgovinu i web dizajn, vl. Vesna Klarić OIB: 70040055546 Duga 1, 32100 Vinkovci

fly@pprfly.com 

Tvrtka upisana u obrtni registar: MBO: 90570421, Broj obrtnice: 16010101010, Broj reg uloška: 1010

Ugodnu kupovinu vam želimo!